Verkkokoulutukset

Verkossa järjestettävät yksilöidyt koulutukset. Hinnat alkaen 1000€ + alv. 24%.

Verkon yli järjestettävät koulutukset

Maailmalla vallitsevan tilanteen vuoksi teemme kaikki koulutuksemme toistaiseksi verkossa. Mutta eihän se ketään haittaa! Nykyaikaisen tekniikan avulla koulutusten pitäminen onnistuu jouhevasti ja pystyt osallistumaan niihin vaikka omalta kotisohvaltasi.

Markkinointi

Kun ihmisten huomio siirtyy jatkuvasti enemmän verkkoon, on tärkeää oppia miten pääset sielä esille. Jos et ole esillä niin et pahimmassa tapauksessa pääse mukaan kilpailutukseen tai tuotettasi ei edes ehditty ikinä nähdä. Nyt saat välineet esille pääsemiseen.

Moderni myynti

Digitaalisella aikakaudella, jossa verkkoneuvottelut korvaavat kohtaamisia ja sosiaalisen median profiilit kättelyitä, myös myynnin toimintamallit on tuotava 2020-luvulle. Konkreettisten kurssien ja etävalavulla päivität omat toimintamallisi ja varmistat tuloksentekokykysi myös tulevaisuudessa. 

Moderni brändääminen

Liian moni yritys näkee brändäämisen aivan liian pienenä asiana. Sen voima aliarvioidaan ja näin sen hyöty minimoidaan sitä tajuamatta. Näillä kursseilla korjataan väärät käsitykset ja avataan ovi siihen potentiaaliin, mikä brändäämisellä on liiketoiminnassa

Pyydä tarjous

Vastaamme sinulle pikemmiten!