Verkkosivut yritykselle

Yli 40 opetusvideota

Verkkosivujen tekeminen alusta loppuun

Tulet oppimaan miten teet näyttävät verkkosivut alusta loppuun itse maailman suosituimmalla alustalla: WordPressillä. Kaikki domainin ostamisesta, verkkosivujen julkaisuun asti. Ilman koodausta tai muita digitaitoja.

Mitkä asiat ovat tärkeitä verkkosivuilla?

Kun puhutaan verkkosivujen funktiosta osana yrityksen toimintaa, usein unohdetaan miksi sivut tehtiin. Tuottamaan rahaa tietysti! Opi mitkä asiat verkkosivuilla ovat tärkeitä ja tuovat lisää euroja kukkaroon.

 

Kurssin kulku

Z

Webhotellin valinta, Domainin osto

Z

Wordpressin läpikäynti

Z

Sivujen rakentaminen

Z

Wordpressin asennus

Asennamme wordpressin palvelimellesi. 

Z

Teeman lataaminen

Z

Chatbotin luonti

Z

Tärkeät elementit verkkosivuilla

Z

Erilaiset hyödylliset työkalut

Z

Verkkosivujen mittaaminen

Kouluttaja

Lari Lehto

Lari Lehto on 21-vuotias, monessa mukana oleva yrittäjä. Hän toimii monikanavaisen markkinoinnin ja digitaalisen markkinoinnin sanansaattajana. Arkityökseen Lari vetää 8 henkistä digimarkkinointitoimistoa Idea Markkinointia ja näin on oletettavasti hyvin perillä kuumimmista sosiaalisen median trendeistä ja eri aloilla toimivista markkinointitoimenpiteistä.

Yli 100 yrityksen markkinointitoimenpiteistä karttuneella kokemuksella Lari aikoo auttaa muita suomalaisia yrityksiä pärjäämään digitaalisen markkinoinnin avulla paremmin nykypäivän liiketoiminnassa.

17-vuotiaana yrittäjäuransa aloittanut Lari tuntee laajasti erilaisia liiketoimintamalleja ja nuoresta iästä huolimatta on saanut erittäin hyviä tuloksia aikaan alalla kuin alalla, myytiin sitten saippuaa tai traktoreita.

Muita kursseja

Maksullisen markkinoinnin mestariksi

Tämä kurssi koostuu kahdesta kurssista: Facebook ja Instagram markkinointi sekä Google hakusanamarkkinointi. Kurssilla opit miten toimit näissä merkittävimmissä kanavissa ja maksimoit potentiaalisi saada merkittävästi lisää kauppaa ja näkyvyyttä.

Tehokas ja moderni verkkokauppa

Tällä kurssilla saat eväät modernin ja toimivan verkkokaupan luomiseen. Samalla saat litanjan arvokasta tietoa, jolla kehität verkkokauppaasi ja alat tekemään sieltä myös kauppaa. Uskallan väittää, että näillä työkaluilla luot paremman kaupan kuin suurella osasta yrityksistä on.

Google hakusanamarkkinointi- löydy hakukoneesta

Tällä kurssilla saat kaiken tarvittavan siihen, että miten pääset ihmisten tietoisuuteen kun palveluitasi tai tuotettasi etsitään googlesta. Se on tärkeää, koska tutkimusten mukaan yli 80% ihmisistä aloittaa ostoprosessinsa hakukoneesta.

Ota yhteyttä LAriin

Haluaisitko tilata yksilöidyn koulutuksen?