Polku nykypäivään

Polku Digital modernisoi liiketoimintasi ja taitojesi kehittymisen edullisilla ja laadukkailla online kursseilla.

Mistä haluaisit oppia enemmän?

 

Markkinointi

7 eri kurssia

Kun ihmisten huomio siirtyy jatkuvasti enemmän verkkoon, on tärkeää oppia miten pääset sielä esille. Jos et ole esillä niin et pahimmassa tapauksessa pääse mukaan kilpailutukseen tai tuotettasi ei edes ehditty ikinä nähdä. Nyt saat välineet esille pääsemiseen.

Moderni myynti & some

4 eri kurssia

Digitaalisella aikakaudella, jossa verkkoneuvottelut korvaavat kohtaamisia ja sosiaalisen median profiilit kättelyitä, myös myynnin toimintamallit on tuotava 2020-luvulle. Konkreettisten kurssien avulla päivität omat toimintamallisi ja varmistat tuloksentekokykysi myös tulevaisuudessa. 

Moderni brändääminen

7 eri kurssia

Liian moni yritys näkee brändäämisen aivan liian pienenä asiana. Sen voima aliarvioidaan ja näin sen hyöty minimoidaan sitä tajuamatta. Näillä kursseilla korjataan väärät käsitykset ja avataan ovi siihen potentiaaliin, mikä brändäämisellä on liiketoiminnassa

Suosituimpia kurssejamme 

Facebook ja Instagram mainonnan tehokurssi

Tällä kurssilla saat eväät siihen miten luot tuloksekasta ja mitattavaa markkinointia näillä kahdella merkittävällä alustalla. Kurssilla käydään läpi kaikki tilin perustamisesta ammattilaisen nikseihin.

Social Selling tehokurssi 

Suomen kokeneimman sosiaalisen myynnin asiantuntijan Sani Leinon pitkään odotettu Social Selling -verkkokurssi myynnin modernisoimiseksi on vihdoin täällä. 

Kurssissa käydään kaikki tärkeimmät elementit, mitä myyjä  tarvitsee saadakseen täydet tehot irti LinkedInistä ja Twitteristä myynnin näkökulmasta.

Modernin brändityön perusteet

Tällä kurssilla rikotaan kaikki väärät käsitykset strategisesta brändikehityksestä, mitä erityisesti Suomessa on edelleen nähtävillä. Tulet oppimaan kaiken perustiedon siitä, mitä moderni brändityö pitää sisällään ja miten sitä tehdään. Kurssi on täynnä teoriaa ja mieltä jumppaavia harjoituksia.

Maksullinen markkinointi

Tämä kurssi koostuu kahdesta kurssista: Facebook ja Instagram markkinointi sekä Google hakusanamarkkinointi. Kurssilla opit miten toimit näissä merkittävimmissä kanavissa ja maksimoit potentiaalisi saada näistä kanavista merkittävästi lisää kauppaa.

Social Selling Masterclass

Kurssissakäydään kaikki olemmaisimmat elementit, mitä myyjä tai asiantuntija tarvitsee saadakseen täydet tehot irti ammatillisesti LinkedInistä ja Twitteristä.

+ sertifikaatti & työkirja 

Brändin suunnitteleminen ja jalkauttaminen (tulossa!)

Tällä kurssilla käydään läpi modernin brändityön perusteiden lisäksi se, miten suunnittelet brändin ja jalkautat sen siten, että kenellekään ei jää epäselväksi, mitä olet, mitä teet ja miksi. Tämä kurssi on tulossa pian!

Monikanavainen markkinointi

Tällä kurssilla saat tiedon siitä, että mitä nykypäivän markkinointi on – ihan oikeasti. Se ei suinkaan ole yhdessä kanavassa olemista tai vain tietyn teknologian hyödyntämistä. Parhaisiin tuloksiin pääset, kun osaat yhdistää monen markkinointikanavan hyödyt. (kurssi sisältää molemmat Pro kurssit)

LinkedIn &
Twitter ammattikäyttö

Kurssissa käydään kaikki olemmaisimmat elementit, mitä myyjä, yrittäjä, johtaja tai asiantuntija tarvitsee saadakseen täydet tehot irti ammatillisesti LinkedInistä ja Twitteristä.

Kurssilla on yli 20 konkreettista opetusvideota, joiden avulla tiedät miten konreettisesti toimia LinkedInissä ja Twitterissä tehokkaasti.

Modernin brändääjän käsikirja (tulossa!)

Mitä tämä kurssi sisältää? KAIKEN. Tämä kurssi on uusi standardi siihen, mitä brändääminen on ja miten sitä tulisi tehdä. Tällä kurssilla jaan sinulle kaiken, mitä olen yli kuuden vuoden aikana oppinut. Tämä kurssi on tulossa pian!

Kehitämme lisää kursseja jatkuvasti. Tilaa sähköpostilista, niin saat ensimmäisenä tiedon uusista kursseista ja kaikki early bird edut käyttöösi!