Tehokas ja moderni verkkokauppa

Verkkokaupan tekeminen alusta loppuun

Tulet oppimaan miten teet modernin verkkokaupan alusta loppuun yhdellä maailman suosituimmalla alustalla: Shopifylla. Kaikki domainin ostamisesta, verkkokaupan julkaisuun asti. Ilman koodausta tai muita digitaitoja. Opeillani on toteutettu monen monta verkkokauppaa, jotka peittoavat mainostoimistojen monta tuhatta euroa maksaneet tekoset.

Mitkä asiat ovat tärkeitä verkkokaupassa?

Kun puhutaan verkkokaupan funktiosta osana yrityksen toimintaa, se korostuu jatkuvasti. Opi miten teet toimivan verkkokaupan, joka tuottaa euroja yrityksellesi.

Miksi Shopify?

Käyttäjäystävällisyys. Olen itsekkin nähnyt jos jonkinmoista verkkokauppa alustaa, mutta Shopify on niistä helpoin.

 

Kurssin kulku

Z

Shopifyn perutaminen

Z

Tuotteiden perustaminen

Z

Sivujen rakentaminen

Z

Kuinka rakennat tuotepuusi oikein

Z

Teeman lataaminen

Z

Asetusten kuntoonlaitto

Z

Tärkeät elementit verkkokaupassa

Z

Erilaiset hyödylliset työkalut

Z

Verkkokaupan mittaaminen

Z

Infopaketti liikenteen saamisesta verkkokauppaan

Kouluttaja

Lari Lehto

Lari Lehto on monikanavaisen markkinoinnin ja digitaalisen markkinoinnin ammattilainen. Arkityönään Lari toimii 8 henkisen digimarkkinointitoimistoa Idea Markkinoinnin toimitusjohtajana, joka auttaa asiakkaita tehokkaan sosiaalisen median mainonnassa ja moderneissa markkinoinnin markkinointitoimenpiteistä.

Yli 100 yrityksen markkinointitoimenpiteistä karttuneella kokemuksella Lari auttaa muita suomalaisia yrityksiä pärjäämään digitaalisen markkinoinnin avulla paremmin nykypäivän liiketoiminnassa.

Muita kursseja

Facebook ja Instagram mainonnan tehokurssi

Tällä kurssilla saat eväät siihen miten luot tuloksekasta ja mitattavaa markkinointia näillä kahdella merkittävällä alustalla. Kurssilla käydään läpi kaikki tilin perustamisesta ammattilaisen nikseihin.

Google hakusanamarkkinointi- löydy hakukoneesta

Tällä kurssilla saat kaiken tarvittavan siihen, että miten pääset ihmisten tietoisuuteen kun palveluitasi tai tuotettasi etsitään googlesta. Se on tärkeää, koska tutkimusten mukaan yli 80% ihmisistä aloittaa ostoprosessinsa hakukoneesta.

Verkkosivut yritykselle

Tällä kurssilla saat kaiken tarvittavan siihen, että miten luot itsellesi toimivat ja modernit verkkosivut ilman koodausta. Tällä kurssilla opetellaan miten teet verkkokaupan, josta saat tuloja. Ei käyntikorttisivuja.

Ota yhteyttä LAriin

Haluaisitko tilata yksilöidyn koulutuksen?