Tehokas sisältöstrategia henkilöbrändille

Brändäämisen perusteet

Ennen interaktiivisia harjoituksia käymme läpi brändäämisen perusteet, jotta kaikki osallistujat ymmärtävät, mitä ollaan tekemässä ja miksi

Positointi

Yksi brändäämisen tärkeimmistä asioista on positiointi — valitettavan harva tosin tietää mitä positiointi on ja miten se tehdään kunnolla. Tällä kurssilla opit sen.

Interaktiivinen etäkoulutus

Käymme parin tunnin ajan rauhassa, juurta jaksain yhdessä interaktiivisten harjoitusten avulla henkilöbrändisi positiointia.

Räätälöity sisältöstrategia, jolla saat henkilöbrändisi lentoon

Lopuksi teorian ja harjoituksen yhdistettynä lopputuloksena on valmis sisältöstrategia, jonka voit ottaa käyttöön vaikka heti koulutuksen jälkeen ja alkaa kasvattamaan sillä omaa henkilöbrändiäsi ja menemään tavoitettasi kohti.

 

Kurssin kulku

Z

Brändin määritelmä

Z

Positiointi

Z

Interaktiivisia harjoituksia räätälöitynä sinun tarpeeseen

Z

Brändityön perusteet

Z

Toivepositio & tavoitteen asettaminen

Z

Valmis sisältöstrategia, jonka voit jalkauttaa vaikka heti

Kouluttaja

Jone Korpi

Jone Korpi on 19-vuotias yrittäjä, Polun toimitusjohtaja ja työssään omistautunut täysin strategiselle brändikehitykselle. Suomessa hän on alan edelläkävijä.
Jone on opiskellut brändäämistä ja visuaalista suunnittelua omasta innosta 13-vuotiaasta alkaen. Yrittäjäksi hän rupesi 17-vuotiaana.

Tätä nykyä Jone pyörittää yhden miehen konsulttiyritystä, jonka asiakasportfoliosta löytyy kaikkea pienistä, intohimoisista yksinyrittäjistä kymmeniä miljoonia vaihtaviin valtionlaajuisiin konserneihin. Lisäksi Jone vastaa Idea markkinointi Oy:llä B2B asiakashankinnasta sekä konseptoinnista ja strategiasta.

Jone on täysin itseoppinut siihen, mitä tekee. Hän on kartuttanut kaikki oppinsa tuhansia videoita, satoja blogeja ja kymmeniä kirjoja hyödyntäen. Polku Digitalin tarkoitus hänelle on jakaa tätä tietoa ja levittää modernin brändäämisen ilosanomaa Suomessa

 

Muita koulutuksia

Positiointiworkshop

Tässä interaktiivisessa etäkoulutuksessa käydään läpi brändipositioinnin tehokasta tekemistä ja jalkauttamista yhdistäen sopivassa suhteessa interaktiivisia ja tehokkaita, asiakkaiden rakastamia harjoituksia ja teoriaa.

Modernin brändityön perusteet

Tässä etäkoulutuksessa käydään läpi modernin brändäämisen perusteita interaktiivisessa etäkoulutusformaatissa. Rakenne pohjautuu samannimiseen verkkokurssiin, mutta tässä formaatissa saat personoidun kokonaisuuden ja pääset kysymään kysymyksiä suoraa minulta.

Ota yhteyttä Joneen

Pyydä räätälöity tarjous