Social Selling tehokurssi – miten myydä enemmän somen avulla?

 yli 2o eri opetusvideota 

R

Social Selling - Miten saada seteleitä somesta?

Suomen kokeneimman sosiaalisen myynnin sanansaattajan Sani Leinon pitkään odotettu Social Selling -verkkokurssi myynnin modernisoimiseksi on vihdoin täällä. Kouluttaja on itse tehnyt sosiaalista myyntiä vuodesta 2009 ja tehnyt kurssin oppien avulla satoja tuhansia euroja liikevaihtoa käytännössä.

Kurssissa käydään kaikki tärkeimmät elementit, mitä myyjä  tarvitsee saadakseen täydet tehot irti LinkedInistä ja Twitteristä myynnin näkökulmasta.

LinkedIn tehokäyttö

LinkedIn on maailman suurin ammattillinen sosiaalinen media, ja samalla yksi vahvimmista välineistä, millä tehdä tai tukea myyntiä modernilla tavalla. Kurssilla käydään läpi LinkedInin kaikki olennaisimmat ominaisuudet ja toimivimmat toimintamallit kanavan tehokkaaseen hyödyntämiseen myynnin näkökulmasta.

Twitterin ammattikäyttö

Twitter on edelleen varsinkin kotimaisen myynnin saralla täysin alihyödynnetty työväline. Kurssilla läpikäydään Twitterin mahdollisuuksia prospektointiin ja oman asiantuntijabrändin hyödyntämiseen. 

Modernin prospektoinnin pelikirja

Pelikirjassa käydään selkeästi läpi prospektoinnin ja kontaktoinnin periaatteet, jolla tehostat toimintaasi paitsi sosiaalisessa mediassa, myös puhelimitse.

 

Verkkokurssin sisältö – mitä opit kurssilla?

Z

Asiantuntijabrändin askelmerkit

Mistä elementeistä koostuu ammattimainen asiantuntijbrädi? Käymme läpi miten luoda käytännössä ammattimainen asiantuntijabrändi.

Z

Perusprofiilista Allstar profiiliksi (hands on)

Opit miten nostaa oma profiilisi Allstar luokkaan ja nostat täten näkyvyyttäsi omassa kohderyhmässäsi.

Z

Tärkeiden asetusten tarkistus (hands on)

Linkedin asetuksiin on piilotettu erittäin hyödyllisiä ominaisuuksia, jolla saat enemmän irti myös myynnissä.

Z

LinkedIn sisältöhaku ja aihetunnisteiden seuranta

Opit miten seurata omia ammatillisia aiheitasi ja kiinnostavia aihetunnisteita, jotta pysyt pulssilla asiakkaidesi keskusteluista.

Z

LinkedInin henkilöhaku ja potentiaalisten asiakkaiden lähestyminen (hands on)

Miten hyödyntää LinkedIniä prospektointiin? Opit miten etsiä, seurata & kontaktoida relevanttia kohderyhmää LinkedInissä.

Z

Ammatillisen verkoston kasvattaminen

Opit miten laajentaa omaa ammatillista verkostoa systemaattisesti ja tehokkaasti juuri sinulle relevantista kohdeyleisöstä.

Z

Ammattimaisen Twitter profiilin elementit

Käymme läpi millä elementeillä luot itsestäsi ammattimaisen vaikutelman Twitterissä. Saat siis muutamat selkeät askeleet, joilla teet itselllesi minuuteissa ammattiprofiilin myös Twitteriin. 

Z

Twitterin tehokkaat tukityökalut (hands on)

Läpikäymme Twitterin tehokkaat tukityökalut, joilla muokkaat Twitteristä itsellesi hyödyllisen prospketointiapurin ja pysyt aina pulssilla sinulle relevanteista aihepiireistä. 

Z

Tehokkaiden myynnin teknologioiden läpikäynti

Läpikäymme todella tehokkaita ja hyödyllisiä teknologioita, joita voit hyödyntää osana omaa myyntityötäsi heti.

Z

Social Selling Index - suuntaa tekeminen oikein on)

Käymme läpi LinkedInin Social Selling Indexin elementit, jonka avulla voit suunnata tekemistäsi oikeisiin asioihin myynnillisesti.

Z

LinkedIn Premium (hands on)

Läpikäymme LinkedIn Premiumin merkittävimmät hyödyt käytännössä, jolla voit tehostaa omaa toimintaasi Linkedinissä.

Z

LinkedIn Sales Navigator (hands on)

Käymme käytännössä läpi LinkedIn Sales Navigatoria, joka on tehty nimenomaan myyjien toiminnan tehostamiseen.

Modernin prospektoinnin pelikirja

Pelikirjassa käydään selkeästi läpi prospektoinnin ja kontaktoinnin periaatteet, jolla tehostat toimintaasi paitsi sosiaalisessa mediassa, myös puhelimitse.

Ota yhteyttä Saniin

Kysyttävää kurssista tai haluaisitko tarjouksen tiimillesi?

Kouluttaja: Sani Leino

Sani Leino on kotimaamme suosituimpia kouluttajia ja myyntivalmentajia modernin myynnin ja sosiaalisen median saralla.  Sani on tehnyt sosiaalista myyntiä käytänössä vuodesta 2009 ja tarjoaa nyt oppinsa käytännönläheisiksi verkkovalmennuksiksi muunnettuna. 

Sani on valittu vuonna 2016 maailman sadan vaikutusvaltaisimman Social Selling vaikuttajan joukkoon ja on ollut mukana luomassa maailman ensimmäistä sosiaalisen ja digitaalisen myynnin ammattilaistutkintoa arvostetulle Digital Marketing Institutelle.

COURES

Muita kursseja

LinkedIn &
Twitter ammattikäyttö

20 videota

Kurssissa käydään kaikki olemmaisimmat elementit, mitä myyjä, yrittäjä, johtaja tai asiantuntija tarvitsee saadakseen täydet tehot irti ammatillisesti LinkedInistä ja Twitteristä.

Social Selling Masterclass

30 videota

Kurssissa käydään kaikki olemmaisimmat elementit, mitä myyjä tai asiantuntija tarvitsee saadakseen täydet tehot irti ammatillisesti LinkedInistä ja Twitteristä.

Facebook ja Instagram mainonnan tehokurssi

Tällä kurssilla saat eväät siihen miten luot tuloksekasta ja mitattavaa markkinointia näillä kahdella merkittävällä alustalla. Kurssilla käydään läpi kaikki tilin perustamisesta ammattilaisen nikseihin.

Google hakusanamarkkinointi – löydy hakukoneista

Tällä kurssilla saat kaiken tarvittavan siihen, että miten pääset ihmisten tietoisuuteen kun palveluitasi tai tuotettasi etsitään googlesta. Se on tärkeää, koska tutkimusten mukaan yli 80% ihmisistä aloittaa ostoprosessinsa hakukoneesta.

Ota yhteyttä Saniin

Haluaisitko tilata yksilöidyn koulutuksen?