Kuka on Sani Leino?

Sani Leino

Sani Leino sosiaalisen liiketoiminnan sanansaattaja, joka tunnetaan energisistä ja mukaansatempaavista myyntivalmennuksista ja myynnin motivaatiopuheista. Hän on tunneälykkään myyntityön ja sosiaalisen myyntityön (Social Selling) valmentaja.

Sanilla on yli 10 vuoden kokemus tuloksellisesta ja palkitusta myyntityöstä B2B ja B2C myynnin parissa erityisesti ICT-, Telecom- ja Retail -puolilla. Viimeisten kymmenen vuoden aikana Sani on työskennellyt mm. Toyotalla, Gigantissa, DNA:lla, myyntiyhtiö Rainmakerilla erilaisissa myynnin tehtävissä. Viimeisimpänä Sani työskenteli teknologiahtiö ThingLinkin Europan myyntijohtajana, vastaten yritysmyynnin lisäksi kansainvälisen partneriohjelman kehityksestä ja jälleenmyyntiverkoston rakentamisesta. Vuodesta 2018 Sani on toiminut perustamansa Social Company Oy:n toimitusjohtana ja myyntivalmentajana auttaen satojen yritysten myyntiprosessien modernisoinnissa.

Vuonna 2016 Sani listattiin maailman sadan vaikutusvaltaisimman Social Selling vaikuttajan joukkoon maailmassa, jonka lisäksi hän on ainoana suomalaisena ollut mukana luomassa maailman ensimmäistä digitaalisen myynnin ammattilaistutkintoa (Professional Diploma in Digital & Social Selling) arvostetulle Digital Marketing Institutelle Irlantiin.

Sani Leino on myös yksi suositun Viiden tähden asiakaskokemus -kirjan kirjoittajista, joka ilmeistyi 2017.

Viiden tähden asiakaskokemus -kirja kertoo, miksi, miten ja millä tuotetaan asiakkaille ainutlaatuisia asiakaskokemuksia, joilla herätät asiakkaidesi kiinnostuksen ja voitat luottamuksen verkon kiristyvässä kilpailussa.

Kirjassa kerrotaan tarinoita siitä, kuinka elämyksellinen asiakaskokemus synnytetään erilaisissa ympäristöissä yhdistämällä tunneälykkäät kohtaamiset tehokkaisiin teknologisiin ratkaisuihin.

Yhdessä Perttu Ahvenaisen ja Janne Gyllingin kanssa kirjoitettu kirja on myynyt yli 2500 kappaletta, ollen Kauppakamarikustannuksen vuoden 2017 myydyin tietokirja.

Social Selling tehokurssi

Suomen kokeneimman sosiaalisen myynnin sanansaattajan Sani Leinon pitkään odotettu Social Selling -verkkokurssi myynnin modernisoimiseksi on vihdoin täällä. 

Kurssissa käydään kaikki tärkeimmät elementit, mitä myyjä  tarvitsee saadakseen täydet tehot irti LinkedInistä ja Twitteristä myynnin näkökulmasta.

– Yli 20 konkreettista opetus- ja screenshare videota.
– Modernin prospektoinnin pelikirja

LinkedIn & Twitter ammattikäyttö

Kurssissa käydään kaikki olemmaisimmat elementit, mitä myyjä, yrittäjä, johtaja tai asiantuntija tarvitsee saadakseen täydet tehot irti ammatillisesti LinkedInistä ja Twitteristä.

Kurssin jälkeen tiedät miten teet sosiaalisesta mediasta arvontuottajan ja ammatillisen aisaparin aikavarkaan sijasta?

– Yli 20 konkreettista opetus- ja screenshare videota 

Social Selling Masterclass

Suomen kokeneimman sosiaalisen myynnin sanansaattajan Sani Leinon pitkään odotettu Social Selling -verkkokurssi myynnin modernisoimiseksi on vihdoin täällä.

Kurssissakäydään kaikki elementit, mitä myyjä tai asiantuntija tarvitsee saadakseen täydet tehot irti ammatillisesti LinkedInistä ja Twitteristä.

Yli 30 konkreettista opetusvideota
+ sertifikaatti & työkirja

Ota yhteyttä Saniin

Vastaan sinulle pikemmiten!

Tule mukaan tänään!