Vaikuttavat valmennukset
verkon yli toteutettuna

Verkon yli järjestettävät yksilöidyt koulutukset. Hinnat alkaen 1000€ + alv. 24%.

Verkon yli vedettävät myyntivalmennukset

Maailmalla vallitsevan tilanteen vuoksi teemme kaikki koulutuksemme toistaiseksi verkossa. Mutta välillä todella ikävä tilanne voikin olla mahtava mahdollisuus. Nykyaikaisen tekniikan avulla koulutusten pitäminen onnistuu jouhevasti ja yhä laajemmalle yleisölle. Osallistujat pystyvät osallistumaan valmennuksiin täysin paikkariippumattomasti ilman matkustelua.

Myy enemmän etänä – etävalmennus

Muistan hyvin tilanteen vuonna 2015, kun siirryin aktiivisesta kotimaisesta “kenttämyynnistä” kansainvälisen kasvuyhtiön myyntiin, jossa koko myyyntiprosessi hoidettiinkin verkon välityksellä. Ei kättelyitä, eikä tunteita ja tuoksuja vain pelkästään somea, digiä ja demoja. Piti aidosti päivittää omaakin pelikirjaa ja oppia aidosti myymään kokonaan etänä ja digitaalisesti.

Näiden oppien omaksumisesta on ollut itselleni valtava hyöty ja olen onnekseni päässyt myös jakamaan arjessa testattuja toimintamalleja myös muille. Nyt opit ja oivallukset on myös paketoitu tehokkaaksi etävalmennukseksi, johon on koottu kaikki kysytyimmät keinot ja kikat.

Social Selling valmennukset 

Sanin konkreettiset ja vuorovaikutteiset ocial Selling valmennukset keräävät kehuja ja kiitosta myös verkon yli vedettynä. 

Sani on toteuttanut verkon yli vedettäviä sosiaalisen myynnin valmennuksia jo vuosia sekä Suomessa, että kansainvälisesti. 

Pyydä esite esimerkkivalmennuksen sisällöstä ja toteutustavasta.

Modernin myynnin valmennukset

Digitaalisella aikakaudella, jossa verkkoneuvottelut korvaavat kohtaamisia ja sosiaalisen median profiilit kättelyitä, myös myynnin toimintamallit on tuotava 2020-luvulle. 

Sani on valmentanut satoja organisaatioita ja tuhansia myyjiä modernimpaan myyntiin.

Pyydä esite valmennusvaihtoehdoista.

Miten myyt verkon yli?

 Vallitseva tilanne on pakottanut monet muuttamaan omia toimintamallejaan täysin. Muuttunut myyntiarki haastaa kuitenkin monia kuin käytettävissä onkin vain verkkovälineet ja some. 

Sani on myynyt palveluita verkon yli kansainvälisesti ja valmentaa nyt yksilöitä onnistumaan etämyynnissä.

Pyydä esite valmennuksen sisällöstä ja toteutustavasta.

 

Pyydä alta esite valmennuksista:

Pyydä tarjous

Vastaamme sinulle pikemmiten!