Myynnin verkkokurssit

Tältä sivulta löydät kaikki verkkokurssimme, jotka liittyvät moderniin myyntiin ja sosiaalisen median hyödyntämiseen myynnissä.

Käytännönläheiset kurssit & valmennukset

Social Selling Masterclass – mestarikurssi

Ihan kaikki mitä sinun tarvitsee tietää sosiaalisesta myynnistä.
Nimensä mukaisesti Masterclass kurssilla sinusta tehdään mestari. Tämä kurssi sisältää kaikki olennaiset tiedot ja taidot mitä tarvitset, jolla saat aidosti täydet tehot irti sosiaalisesta myynnistä. Yli 30 opetusvideota, iso kasa näytönjakovideoita, joilla näet ihan käytännössä miten toimia arjessa. Lisäksi saat sertifikaatin kun olet suorittanut kurssin kaikkensa.

Sani Leino 

Sani Leino on kotimaamme suosituimpia kouluttajia ja myyntivalmentajia modernin myynnin ja sosiaalisen median saralla.  Sani on tehnyt sosiaalista myyntiä käytänössä vuodesta 2009 ja tarjoaa nyt oppinsa käytännönläheisiksi verkkovalmennuksiksi muunnettuna. 

Sani on valittu vuonna 2016 maailman sadan vaikutusvaltaisimman Social Selling vaikuttajan joukkoon ja on ollut mukana luomassa maailman ensimmäistä sosiaalisen ja digitaalisen myynnin ammattilaistutkintoa arvostetulle Digital Marketing Institutelle.