Modernin brändityön perusteet

Brändistrategia

Tulet oppimaan mitä brändistrategia on, miten sellainen luodaan, mitä osia siihen kuuluu ja ylipäänsä miksi sellainen kannattaisi luoda. Kurssissa saat teoreettista tietoa suoraa brändikehityksen aallonharjan huipulta sekä käytännön harjoituksia, joilla voit luoda oman brändistrategian.

Brändiarkkityypit

Brändipersoonasta ja brändin samaistuttavuudesta puhutaan paljon, mutta harva kertoo, miten sellainen oikeasti ja konkreettisesti tehdään. Kurssilla opit yksinkertaisen ajattelutavan siitä, mitä brändiarkkityypit ovat ja miten niitä voi hyödyntää samaistuttavan brändin rakentamiseksi.

Positointi

Yksi brändäämisen tärkeimmistä asioista on positiointi — valitettavan harva tosin tietää mitä positiointi on ja miten se tehdään kunnolla. Tällä kurssilla opit sen.

Missio, visio ja arvot

Opit ymmärtämään mitä nämä eri elementit ovat, miten ne suhtautuvat toisiinsa, mikä niiden funktio on ja miten ne yhdessä muodostavat yhden tärkeimmistä brändirakentamisen työvälineistä, eli brändiplatformin.

 

Kurssin kulku

Z

Brändäämisen historia

Z

Brändiarkkityypit

Z

Positiointi

Z

Ostajapersoonan luonti ja segmentointi

Z

Ydinarvot

Z

Brändin määritelmä

Z

Markkinatutkimus ja brändiauditointi

Z

Toivepositio & tavoitteen asettaminen

Z

Missio, visio

Z

Brändiplatformi

Kouluttaja

Jone Korpi

Jone Korpi on 19-vuotias yrittäjä, Polun toimitusjohtaja ja työssään omistautunut täysin strategiselle brändikehitykselle. Suomessa hän on alan edelläkävijä.
Jone on opiskellut brändäämistä ja visuaalista suunnittelua omasta innosta 13-vuotiaasta alkaen. Yrittäjäksi hän rupesi 17-vuotiaana.

Tätä nykyä Jone pyörittää yhden miehen konsulttiyritystä, jonka asiakasportfoliosta löytyy kaikkea pienistä, intohimoisista yksinyrittäjistä kymmeniä miljoonia vaihtaviin valtionlaajuisiin konserneihin. Lisäksi Jone vastaa Idea markkinointi Oy:llä B2B asiakashankinnasta sekä konseptoinnista ja strategiasta.

Jone on täysin itseoppinut siihen, mitä tekee. Hän on kartuttanut kaikki oppinsa tuhansia videoita, satoja blogeja ja kymmeniä kirjoja hyödyntäen. Polku Digitalin tarkoitus hänelle on jakaa tätä tietoa ja levittää modernin brändäämisen ilosanomaa Suomessa

 

Muita kursseja

Brändin suunnitteleminen ja jalkauttaminen (tulossa!)

Tällä kurssilla käydään läpi modernin brändityön perusteiden lisäksi se, miten suunnittelet brändin ja jalkautat sen siten, että kenellekään ei jää epäselväksi, mitä olet, mitä teet ja miksi. Tämä kurssi on tulossa pian!

Modernin brändääjän käsikirja (tulossa!)

Mitä tämä kurssi sisältää? KAIKEN. Tämä kurssi on uusi standardi siihen, mitä brändääminen on ja miten sitä tulisi tehdä. Tällä kurssilla jaan sinulle kaiken, mitä olen yli kuuden vuoden aikana oppinut. Tämä kurssi on tulossa pian!

Ota yhteyttä Joneen

Haluaisitko tilata yksilöidyn koulutuksen?