Markkinointikoulutukset

Tältä sivulta löydät kaikki etäkoulutuksemme, jotka liittyvät markkinointiin.

Verkon yli vedettävät valmennukset

Maailmalla vallitsevan tilanteen vuoksi teemme kaikki koulutuksemme toistaiseksi verkossa. Mutta välillä todella ikävä tilanne voikin olla mahtava mahdollisuus. Nykyaikaisen tekniikan avulla koulutusten pitäminen onnistuu jouhevasti ja yhä laajemmalle yleisölle. Osallistujat pystyvät osallistumaan valmennuksiin täysin paikkariippumattomasti ilman matkustelua.

Maksullisella markkinoinnilla lisää asiakkaita ja näkyvyyttä

Koulutuksessa opetan miten yritykselläsi on mahdollisuus saada merkittävästi lisää näkyvyyttä ja kauppaa maksullisella markkinoinnilla. Kurssilla käymme tämänhetken merkittävimmät alustat lävitse ja parhaat tekniikat tulosten maksimoiseksi.

Tehokkaat ja rahaa tuottavat verkkosivut

Tällä kurssilla saat tiedon siitä, mitä modernit ja toimivat verkkosivut sisältävät. Saat samalla litanjan arvokasta tietoa, mikä verkkosivuilla on tärkeää ja miten sivuista saa suurimman potentiaalin irti.

Monikanavainen markkinointi – avain parhaisiin tuloksiin

Monikanavainen markkinointi on SE juttu. Koulutuksessa opit miten yhdistät monen kanavan hyödyt ja saat parhaan tuloksen markkinoinnistasi. Olit sitten palveluyritys tai tuotteita myyvä yritys.

 

Pyydä alta esite valmennuksista:

Lari Lehto

Lari Lehto on 21-vuotias, monessa mukana oleva yrittäjä. Hän toimii monikanavaisen markkinoinnin ja digitaalisen markkinoinnin sanansaattajana. Arkityökseen Lari vetää 8 henkistä digimarkkinointitoimistoa Idea Markkinointia ja näin on oletettavasti hyvin perillä kuumimmista sosiaalisen median trendeistä ja eri aloilla toimivista markkinointitoimenpiteistä.

Yli 100 yrityksen markkinointitoimenpiteistä karttuneella kokemuksella Lari aikoo auttaa muita suomalaisia yrityksiä pärjäämään digitaalisen markkinoinnin avulla paremmin nykypäivän liiketoiminnassa.

17-vuotiaana yrittäjäuransa aloittanut Lari tuntee laajasti erilaisia liiketoimintamalleja ja nuoresta iästä huolimatta on saanut erittäin hyviä tuloksia aikaan alalla kuin alalla, myytiin sitten saippuaa tai traktoreita.

Pyydä tarjous

Vastaamme sinulle pikemmiten!