Markkinointikurssit

Tältä sivulta löydät kaikki verkkokurssimme, jotka liittyvät markkinointiin.

Peruskurssit

Facebook ja Instagram mainonnan tehokurssi 

Tällä kurssilla saat eväät siihen miten luot tuloksekasta ja mitattavaa markkinointia näillä kahdella merkittävällä alustalla. Kurssilla käydään läpi kaikki tilin perustamisesta ammattilaisen nikseihin.

Tehokas ja moderni verkkokauppa

Tällä kurssilla saat eväät modernin ja toimivan verkkokaupan luomiseen. Samalla saat litanjan arvokasta tietoa, jolla kehität verkkokauppaasi ja alat tekemään sieltä myös kauppaa. Uskallan väittää, että näillä työkaluilla luot paremman kaupan kuin suurella osasta yrityksistä on.

Google markkinoinnin tehokurssi

Tällä kurssilla saat kaiken tarvittavan siihen, miten pääset ihmisten tietoisuuteen kun palveluitasi tai tuotettasi etsitään googlesta. Se on tärkeää, koska tutkimusten mukaan yli 80% ihmisistä aloittaa ostoprosessinsa hakukoneesta.

Verkkosivut alusta julkaisuun 

Tällä kurssilla saat kaiken tarvittavan siihen, miten luot itsellesi toimivat ja modernit verkkosivut ilman koodausta. Saat myös infot miten teet verkkosivun, josta saat tuloja. Et käyntikorttisivuja, vaan sivut, jotka oikeasti tuovat rahaa kassaan.

Mestarikurssit

Monikanavainen markkinointi 

Tällä kurssilla saat tiedon siitä, että mitä nykypäivän markkinointi on – ihan oikeasti. Se ei suinkaan ole yhdessä kanavassa olemista tai vain tietyn teknologian hyödyntämistä. Parhaisiin tuloksiin pääset, kun osaat yhdistää monen markkinointikanavan hyödyt. (kurssi sisältää molemmat Facebook ja Instagram markkinoinnin tehokurssin sekä Google hakusanamarkkinoinnin ja lisäksi uusia moduleita liittyen monikanavaiseen markkinointiin)

All you need

All you need – taskukirja mukanasi kokoajan

Tämä kurssi sisältää kaikki tähän astiset kurssini ja kaikki kurssit mitä tulen jatkossa julkaisemaan. Saat kokonaisen työkalupakin itsellesi käyttöön puoleksi vuodeksi ja päivittyvän kurssimateriaalin käyttöösi aina. Tälläkin hetkellä uusia kursseja on tulossa 5kpl. 

Tulossa

 

Tehokkaan rekrytointikampanjan teko

Tällä kurssilla opit miten teet yrityksellesi helposti rekrytointikampanjat itse.

LinkedIn maksullinen markkinointi

Tällä kurssilla käymme lävitse linkedin maksullisen markkinoinnin hyödyntämisen asiakashankinnassa.

8 tapaa hyötyä automaatioista

Tälla kurssilla opetan miten tehostat omaa tekemistäsi, pidät huolta asiakkaasta automaatioilla ja opettelet miten käytät Zapieria tehokkaasti.

Sähköpostimarkkinoinnin tehokurssi

Tällä kurssilla käymme lävitse miten alat tehdä sähköpostimarkkinointia, joka on markkinointimuotona edelleen yksi parhaista.

Lari Lehto

Lari Lehto on 21-vuotias, monessa mukana oleva yrittäjä. Hän toimii monikanavaisen markkinoinnin ja digitaalisen markkinoinnin sanansaattajana. Arkityökseen Lari vetää 8 henkistä digimarkkinointitoimistoa Idea Markkinointia ja näin on oletettavasti hyvin perillä kuumimmista sosiaalisen median trendeistä ja eri aloilla toimivista markkinointitoimenpiteistä.

Yli 100 yrityksen markkinointitoimenpiteistä karttuneella kokemuksella Lari aikoo auttaa muita suomalaisia yrityksiä pärjäämään digitaalisen markkinoinnin avulla paremmin nykypäivän liiketoiminnassa.

17-vuotiaana yrittäjäuransa aloittanut Lari tuntee laajasti erilaisia liiketoimintamalleja ja nuoresta iästä huolimatta on saanut erittäin hyviä tuloksia aikaan alalla kuin alalla, myytiin sitten saippuaa tai traktoreita.