Kuka on Jone Korpi

Jone Korpi

Jone Korpi on 19-vuotias yrittäjä, Polun toimitusjohtaja ja työssään omistautunut täysin strategiselle brändikehitykselle. Suomessa hän on alan edelläkävijä.
Jone on opiskellut brändäämistä ja visuaalista suunnittelua omasta innosta 13-vuotiaasta alkaen. Yrittäjäksi hän rupesi 17-vuotiaana.

Tätä nykyä Jone pyörittää yhden miehen konsulttiyritystä, jonka asiakasportfoliosta löytyy kaikkea pienistä, intohimoisista yksinyrittäjistä kymmeniä miljoonia vaihtaviin valtionlaajuisiin konserneihin. Lisäksi Jone vastaa Idea markkinointi Oy:llä B2B asiakashankinnasta sekä konseptoinnista ja strategiasta.

Jone on täysin itseoppinut siihen, mitä tekee. Hän on kartuttanut kaikki oppinsa tuhansia videoita, satoja blogeja ja kymmeniä kirjoja hyödyntäen. Polku Digitalin tarkoitus hänelle on jakaa tätä tietoa ja levittää modernin brändäämisen ilosanomaa Suomessa

Modernin brändityön perusteet

Tällä kurssilla rikotaan kaikki väärät käsitykset strategisesta brändikehityksestä, mitä erityisesti Suomessa on edelleen nähtävillä. Tulet oppimaan kaiken perustiedon siitä, mitä moderni brändityö pitää sisällään ja miten sitä tehdään. Kurssi on täynnä teoriaa ja mieltä jumppaavia harjoituksia.

Brändin suunnitteleminen ja jalkauttaminen (tulossa!)

Tällä kurssilla käydään läpi modernin brändityön perusteiden lisäksi se, miten suunnittelet brändin ja jalkautat sen siten, että kenellekään ei jää epäselväksi, mitä olet, mitä teet ja miksi. Tämä kurssi on tulossa pian!

Modernin brändääjän mestarikurss (tulossa!)

Mitä tämä kurssi sisältää? KAIKEN. Tämä kurssi on uusi standardi siihen, mitä brändääminen on ja miten sitä tulisi tehdä. Tällä kurssilla jaan sinulle kaiken, mitä olen yli kuuden vuoden aikana oppinut. Tämä kurssi on tulossa pian!

Ota yhteyttä Joneen

Vastaan sinulle pikemmiten!

Tule mukaan tänään!

Kursseillani opit kaiken sen modernista brändäämisestä, mitä kukaan muu ei vielä tiedä tai ymmärrä. Omia oppejani hyödyntäen olen luonut ison määrän arvoa asiakasyrityksieni brändeille, kasvattanut oman ammatillisen henkilöbrändin yhdeksi Suomen tunnetuimmista ja tehnyt myyntiä itselleni kymmenien tuhansien edestä ja asiakkailleni satojen tuhansien edestä. Haluatko oppia miten tein sen? Anna, niin näytän.