Google markkinoinnin tehokurssi

Yli 40 eri opetusvideota

U

Google hakusanamarkkinointi

Kun lähes 90% ihmisistä aloittaa ostoprosessinsa digitaalisesta kanavasta, niin on olennaista olla näkyvillä. Jos et ole, niin et ehkä pääse mukaan kilpailutukseen tai ratkaisusi ei ikinä päädy mahdollisen asiakkaan mietintään.

R

Mitä kaikkea voit tehdä Googlessa?

Jatkuvasti päivittyvällä kurssilla saat kokonaiskuvan siitä, mitä kaikkea Google Ads piilee sisälleen. Mitä kaikkea sen kautta voi hallinnoida ja miksi sinun tulisi ehdottomasti käyttää tätä loistavaa työkalua markkinoinnissasi.

t

Tuottaako markkinointisi?

Kurssilla opit, kuinka seuraat mainonnasta takaisin tulleita euroja. Opit kuinka luot Googlen seurantakoodin ja asennat sen sivullesi. Kun tiedät miten seuraat markkinointisi tuottoa, niin tiedät mitä kampanjoita kannattaa jatkaa ja mitä ei.

 

Kurssin kulku

Z

Tilien perustaminen

Google Ads tilin perustaminen ja läpikäynti.

Z

Mainosten testaaminen

Opit kuinka testaat tehokkaasti erilaisia muuttujia ja teet johtopäätöksen mikä toimii ja mikä ei.

Z

Analytiikan asentaminen

Opit kuinka asetat Googlen seurannan sivuillesi ja alat seurata markkinoinnin tuloksia.

Z

Kampanjan luonti alusta loppuun

Opi kaikki tärkeät vaiheet kun luot markkinointikampanjoita Googlessa.

Z

Mainosten seuranta

Opit kuinka seuraat mikä toimii ja mikä ei. 

Z

Remarketing

Opit kuinka tavoitat verkkosivuillasi käyneet ihmiset uudestaan. Opit myös miten tavoitat mm. ostoskärryyn lisänneet ihmiset.

Z

Erilaiset hyödylliset työkalut

Näytän sinulle hyödyllisiä työkaluja markkinontisi edistämiseksi ja helpoittamiseksi.

Z

Markkinoinnin mittarit

Opit markkinoinnissa yleisimmin käytetyt mittarit ja kuinka luet niitä.

Z

Mitä hyvä mainos sisältää?

Opit miten luot hyviä ja toimivia mainoksia.

Kouluttaja

Lari Lehto

Lari Lehto on monikanavaisen markkinoinnin ja digitaalisen markkinoinnin ammattilainen. Arkityönään Lari toimii 8 henkisen digimarkkinointitoimistoa Idea Markkinoinnin toimitusjohtajana, joka auttaa asiakkaita tehokkaan sosiaalisen median mainonnassa ja moderneissa markkinoinnin markkinointitoimenpiteistä.

Yli 100 yrityksen markkinointitoimenpiteistä karttuneella kokemuksella Lari auttaa muita suomalaisia yrityksiä pärjäämään digitaalisen markkinoinnin avulla paremmin nykypäivän liiketoiminnassa.

.

Muita kursseja

Facebook ja Instagram mainonnan tehokurssi

Tällä kurssilla saat eväät siihen miten luot tuloksekasta ja mitattavaa markkinointia näillä kahdella merkittävällä alustalla. Kurssilla käydään läpi kaikki tilin perustamisesta ammattilaisen nikseihin.

Tehokas ja moderni verkkokauppa

Tällä kurssilla saat eväät modernin ja toimivan verkkokaupan luomiseen. Samalla saat litanjan arvokasta tietoa, jolla kehität verkkokauppaasi ja alat tekemään sieltä myös kauppaa. Uskallan väittää, että näillä työkaluilla luot paremman kaupan kuin suurella osasta yrityksistä on.

Verkkosivut yritykselle

Tällä kurssilla saat kaiken tarvittavan siihen, että miten luot itsellesi toimivat ja modernit verkkosivut ilman koodausta. Tällä kurssilla opetellaan miten teet verkkokaupan, josta saat tuloja. Ei käyntikorttisivuja.

Ota yhteyttä LAriin

Haluaisitko tilata yksilöidyn koulutuksen?