Facebook ja Instagram markkinoinnin tehokurssi

yli 50 eri opetusvideota

Facebook ja Instgram

Tulet oppimaan miten hyödynnät näitä sosiaalisen median tärkeimpiä kanavia omassa markkinoinnissasi – tuloksekkaasti ja tehokaasti.

Miten tavoitat asiakkaat, jotka ovat käyneet jo sivuillasi?

Kun 97% ihmisistä ei tilaa ensimmäisellä kerralla verkosta, on todella olennaista miten tavoitat ihmiset, jotka ovat olleet jo yhteydessä sinuun. Tulet oppimaan miten tavoitat videoidesi katselijat ja verkkosivuillasi käyneet ihmiset uudelleen.

t

Tuottaako markkinointisi?

Kurssilla opit, kuinka seuraat mainonnasta takaisin tulleita euroja. Opit kuinka luot Facebookin seurantakoodin ja asennat sen sivullesi. Kun tiedät miten seuraat markkinointisi tuottoa, niin tiedät mitä kampanjoita kannattaa jatkaa ja mitä ei.

 

Kurssin kulku

Z

Tilien perustaminen

Facebook Business Managerin perustaminen ja läpikäynti.

Z

Mainosten testaaminen

Opit kuinka testaat tehokkaasti erilaisia muuttujia ja teet johtopäätöksen mikä toimii ja mikä ei.

Z

Analytiikan asentaminen

Opit kuinka asetat Facebookin seurantakoodi Pixelin sivuillesi ja alat seurata markkinoinnin tuloksia.

Z

Kampanjan luonti alusta loppuun

Opi kaikki tärkeät vaiheet tavoitteen valinnasta aina oikeaan mainosmuotoon asti.

Z

Mainosten seuranta

Opit kuinka seuraat mikä toimii ja mikä ei. 

Z

Remarketing

Opit kuinka tavoitat verkkosivuillasi käyneet ihmiset uudestaan. Opit myös miten tavoitat mm. ostoskärryyn lisänneet ihmiset.

Z

Erilaiset hyödylliset työkalut

Näytän sinulle hyödyllisiä työkaluja markkinontisi edistämiseksi ja helpoittamiseksi.

Z

Markkinoinnin mittarit

Opit markkinoinnissa yleisimmin käytetyt mittarit ja kuinka luet niitä.

Z

Mitä hyvä mainos sisältää?

Opit miten luot hyviä ja toimivia mainoksia.

Kouluttaja

Lari Lehto

Lari Lehto on monikanavaisen markkinoinnin ja digitaalisen markkinoinnin ammattilainen. Arkityönään Lari toimii 8 henkisen digimarkkinointitoimisto Idea Markkinoinnin toimitusjohtajana, joka auttaa asiakkaita tehokkaan sosiaalisen median mainonnassa ja moderneissa markkinoinnin markkinointitoimenpiteistä.

Yli 100 yrityksen markkinointitoimenpiteistä karttuneella kokemuksella Lari auttaa muita suomalaisia yrityksiä pärjäämään digitaalisen markkinoinnin avulla paremmin nykypäivän liiketoiminnassa.

 

Muita kursseja

Maksullisen markkinoinnin mestariksi

Tämä kurssi koostuu kahdesta kurssista: Facebook ja Instagram markkinointi sekä Google hakusanamarkkinointi. Kurssilla opit miten toimit näissä merkittävimmissä kanavissa ja maksimoit potentiaalisi saada merkittävästi lisää kauppaa ja näkyvyyttä.

Tehokas ja moderni verkkokauppa

Tällä kurssilla saat eväät modernin ja toimivan verkkokaupan luomiseen. Samalla saat litanjan arvokasta tietoa, jolla kehität verkkokauppaasi ja alat tekemään sieltä myös kauppaa. Uskallan väittää, että näillä työkaluilla luot paremman kaupan kuin suurella osasta yrityksistä on.

Google hakusanamarkkinointi- löydy hakukoneesta

Tällä kurssilla saat kaiken tarvittavan siihen, että miten pääset ihmisten tietoisuuteen kun palveluitasi tai tuotettasi etsitään googlesta. Se on tärkeää, koska tutkimusten mukaan yli 80% ihmisistä aloittaa ostoprosessinsa hakukoneesta.

Ota yhteyttä LAriin

Haluaisitko tilata yksilöidyn koulutuksen?