Opi myymään
tehokkaasti etänä

Tutustu myyntitiimeille suunniteltuun tehokkaaseen etämyyntivalmennukseen.

Etämyynnin taitajat menestyvät juuri nyt

Maailmalla vallitsevan tukalan tilanteen vuoksi tuhannet tahot opettelevat juuri nyt myyntitoimenpiteiden mukauttamista verkkoon ja someen. Kaikkea oppimista ei kuitenkaan tarvitse tehdä kantapään kautta, siksi toimme myyntiin arjessa kansainvälisessä myynnissä testatut toimintamallit tarjolle tehokkaan etävalmennuksen muodossa. 

 

Valmentaja: Sani Leino 

Sani Leino on kotimaamme kysytyimpiä modernin myynnin valmentajia.  Sani tunnetaan parhaiten sosiaalisen myynnin (Social Selling) valmentajana, jonka lisäksi hän on valmentanut yli 300 erilaista organisaatiota tehokkaampaan myyntiin. 

Sani oli mukana luomassa maailman ensimmäistä digitaalisen ja sosiaalisen myynnin ammattilaistason tutkintoa arvostetulle Digital Marketing Institulle, jonka lisäksi hän on tehnyt myyntiä itse eri aloilla menestyksekkäästi yli 12 vuoden ajan. 

Myy enemmän etänä – etävalmennus

Muistan hyvin tilanteen vuonna 2015, kun siirryin aktiivisesta kotimaisesta “kenttämyynnistä” kansainvälisen kasvuyhtiön myyntiin, jossa koko myyyntiprosessi hoidettiinkin verkon välityksellä. Ei kättelyitä, eikä tunteita ja tuoksuja vain pelkästään somea, digiä ja demoja. Piti aidosti päivittää omaakin pelikirjaa ja oppia aidosti myymään kokonaan etänä ja digitaalisesti.

Näiden oppien omaksumisesta on ollut itselleni valtava hyöty ja olen onnekseni päässyt myös jakamaan arjessa testattuja toimintamalleja myös muille. Nyt opit ja oivallukset on myös paketoitu tehokkaaksi etävalmennukseksi, johon on koottu kaikki kysytyimmät keinot ja kikat.


Etävalmennuksen sisältö: 

 

  • Mitkä asiat myynnissä on huomioitava kun myynti hoidetaan kokonaan digitaalisesti?
  • Moderni prospektointiprosessi hyödyntäen digitaalisia keinoja ja kanavia
  • Tehokas etämyyntiprosessi – Valmistaudu, vakuuta ja sitouta asiakkaasi
  • Miten löydän ja lähestyn potentiaalisia asiakkaita sosiaalisen median kautta? 
  • Modernin prospektoinnin pelikirja osallistujille (45 sivuinen e-kirja)
      
  • Valmennuksen kesto 3h
  • Toteutus: Teams / Skype / Zoom / Hangouts

Pyydä tarjous sähköpostiisi 

Vastaamme sinulle pikemmiten!