Brändikoulutukset

Tältä sivulta löydät kaikki personoidut etäkoulutukset, jotka liittyvät brändäämiseen.

Suosituimmat koulutukset 

Positiointiworkshop

Tässä interaktiivisessa etäkoulutuksessa käydään läpi brändipositioinnin tehokasta tekemistä ja jalkauttamista yhdistäen sopivassa suhteessa interaktiivisia ja tehokkaita, asiakkaiden rakastamia harjoituksia ja  teoriaa.

Tehokas sisältöstrategia henkilöbrändille

Tässä etäkoulutuksessa käydään läpi Jonen kokemuksella tehokkain henkilöbrändin sisältöstrategia, jota kuka tahansa voi käyttää asiantuntija-aseman, myynnin tai maineen kasvattamiseksi. 

Modernin brändäämisen perusteet

Tässä etäkoulutuksessa käydään läpi modernin brändäämisen perusteita interaktiivisessa etäkoulutusformaatissa. Rakenne pohjautuu samannimiseen verkkokurssiin, mutta tässä formaatissa saat personoidun kokonaisuuden ja pääset kysymään kysymyksiä suoraa minulta.

Jone Korpi

Jone Korpi on 19-vuotias yrittäjä, Polun toimitusjohtaja ja työssään omistautunut täysin strategiselle brändikehitykselle. Suomessa hän on alan edelläkävijä.
Jone on opiskellut brändäämistä ja visuaalista suunnittelua omasta innosta 13-vuotiaasta alkaen. Yrittäjäksi hän rupesi 17-vuotiaana.

Tätä nykyä Jone pyörittää yhden miehen konsulttiyritystä, jonka asiakasportfoliosta löytyy kaikkea pienistä, intohimoisista yksinyrittäjistä kymmeniä miljoonia vaihtaviin valtionlaajuisiin konserneihin. Lisäksi Jone vastaa Idea markkinointi Oy:llä B2B asiakashankinnasta sekä konseptoinnista ja strategiasta.

Jone on täysin itseoppinut siihen, mitä tekee. Hän on kartuttanut kaikki oppinsa tuhansia videoita, satoja blogeja ja kymmeniä kirjoja hyödyntäen. Polku Digitalin tarkoitus hänelle on jakaa tätä tietoa ja levittää modernin brändäämisen ilosanomaa Suomessa

Ota yhteyttä Joneen

Pyydä räätälöity tarjous