Polku Digital

Polku Digital on Lari Lehdon, Jone Korven ja Sani Leinon perustama yritys, joka syntyi huolesta modernin liike-elämän vanhollisuutta ja paikallaanjunnaavuutta kohtaan. Haluamme antaa työelämässä toimiville ja sinne haluaville ihmisille käytöön moderneja välineitä ja ajatusmalleja, joilla pystyy rakentamaan oman polun nykypäivään.

Tarina

Polku on olemassa, jotta sinä voisit kehittyä tehokkaasti

Emme usko, että moderni työelämä vaatii lisää kokemusta. Emme myöskään usko, että yliopistoilla ja muilla perinteikkäillä koulutusinstituutioilla olisi ajankohtaisinta ja hyödyllisintä tietopankkia jaettavana.

Sen sijaan uskomme, että meidän ei-niin-perinteisiä menetelmiä noudattaen sinulla on paljon saavutettavaa. Haluamme jakaa omien työvuosiemme aikana kerääntynyttä kokemusta ja tietotaitoa sinulle, jotta pystyisit kehittymään urallasi eteenpäin ja rakentamaan oman polkusi nykyaikaan.

Tutustu meidän jengiin

Lari Lehto

7 eri kurssia

Kun ihmisten huomio siirtyy jatkuvasti enemmän verkkoon, on tärkeää oppia miten pääset sielä esille. Jos et ole esillä niin et pahimmassa tapauksessa pääse mukaan kilpailutukseen tai tuotettasi ei edes ehditty ikinä nähdä. Nyt saat välineet esille pääsemiseen.

Sani Leino

4 eri kurssia

Sani Leino sosiaalisen liiketoiminnan sanansaattaja, joka tunnetaan energisistä ja mukaansatempaavista myyntivalmennuksista ja myynnin motivaatiopuheista. Hän on tunneälykkään myyntityön ja sosiaalisen myyntityön (Social Selling) valmentaja.

Jone Korpi

7 eri kurssia

Liian moni yritys näkee brändäämisen aivan liian pienenä asiana. Sen voima aliarvioidaan ja näin sen hyöty minimoidaan sitä tajuamatta. Näillä kursseilla korjataan väärät käsitykset ja avataan ovi siihen potentiaaliin, mikä brändäämisellä on liiketoiminnassa

Aloita tänään!